PERFECT MORNING SPOT

Posted in FRIENDS AND FUN, LIVING, TIPS

perfekta frukost, brunch, dricka drinkar och middagsrestaurangen: Nybrogatan 38

Gled igår in ensam på Nybrogatan 38 och åt brunch bläddrandes i min Elle-tidning, perfekt location, mysig lokal och trevlig personal. Perfekt om man är själv så kan man sitta i baren eller i fönstren för att spana på förbipasserande personer, det är mer än ofta som man kan sitta och suga in inspiration (och tjuvfota) till inspirationsalbumen. Någon eggs benedict med perfekt Hollandaisesås är något som jag sällan hittar men denna var slående god. Har idag städat, skruvat och betat av 1,5 timme (med PB!) på löpbandet så ska nu runda av kvällen med att åka till skolan för lite plugg,

KRAM J 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.