WEEKEND VIBES

Posted in FASHION, LIVING, OUTFITS

Hade på mig detta i fredags och hittade den vita blusen någon timme innan, gillar att man kan markera midjan med hjälp av banden och få en fin figur! Detta är mitt första par slitna jeans jag äger vilket känns helt sjukt, brukar sällan klä mig i jeans och som ni kanske har sett oftast ett par svarta byxor eller klänning. Nu sitter jag på tåget hem efter att ha haft en riktigt bra helg i Stockholm och känner att det är verkligen som ett hem, ett andra hem. Dagen idag spenderade jag sittandes i solen på Strandvägen och drack kaffe och spanade på snygga personer, tycker att man oftast får den bästa inspirationen ifrån gatan. Efter det satt jag och Ofelia och skrattade åt fredagens roliga utgång innan jag tog mina väskor och gick till tåget, 

Snart en ny vecka med mycket kul inplanerat!

Solglasögon/Céline, Blazer, Jeans, Blus/Zara (allt finns i butik nu), Skor/H&M, Väska/T Herman Interior

2 Kommentarer

  1. Enna säger:

    Så fin outfit! Gillar den verkligen ❤️

    1. Johanna Sjöö säger:

      Åh tusen tack fina du! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.