HITTA LUGNET

Posted in FRIENDS AND FUN, LIVING, TIPS

Nu när man väl börjar komma in i nya rutiner efter hösten och kanske precis som mig börjat att plugga, eller börjat ett nytt jobb? Jag har själv varit som en liten virvelvind med allt och känner att jag hinner inte med något, även om jag nu har mer tid över. Men har några saker som har hjälpt mig som får mig att hitta lugnet.

1. Börja med en ny vana,

Min nya vana är att inte tumma på sömnen, 8 timmar per natt är inte något jag tummar på. Är det inte något jag hunnit med så får jag ta det dagen efter och samtidigt lära mig planera bättre…

2. Skaffa social energi

Är allt upp och ned, kan inte fokusera och allt känns förgäves. Stryk planerna och umgås med vännerna, ladda om batterierna och sen kommer det att gå lättare

3. Börja med listor,

Jag skulle inte kunna klara mig utan listor, skriv ned allt som ska göras och bocka av sak för sak så kommer du få en massa gjort! x 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.