HERMÈS CLIC H

Posted in FASHION, LIVING, SHOPPING

Unwrapping!

God morgon måndag, när jag var i Stockholm förra veckan så gick jag in på Hermès har spanat där ett tag men det finns sällan inne i butiken. Men förra söndagen fanns det där och då var det ingen tvekan, köpte det mest som en liten ”klarade första tentan” present till mig själv. Ser fram emot alla roliga stunder jag ska ha på mig detta och även ser jag fram emot nästa smycke jag ska köpa, har kikat på en ring ifrån LV som jag knappt kan hålla fingrarna ifrån….

Måndag morgon och det har redan blivit lunchdags, idag ser jag dessutom frisk ut så idag ska det fotas outfits med lite nya plagg. Mina ögon blir alltid så svullna direkt jag blir lite förkyld, eftersom att jag för det mesta är lite förkyld så är det hemligheten till att jag bär solglasögon ofta…!

Nu: plugg, fota och sen ska jag träffa min efterlängtade vän Elin <3 

2 Kommentarer

  1. Enna säger:

    Så fint ????

    1. Johanna Sjöö säger:

      Åh tack finis!! Aldrig fel att ha ett sådant 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.