FAVORITER FRÅN MODEVECKAN I PARIS

Posted in COLLAGE, FASHION, LIVING

Céline

Givenchy

Valentino

Saint Laurent

Isabel Marant

Några favoriter ifrån modeveckan i Paris som äger rum just,  i skrivande stund är det dessutom Chanels visning. Om man jämför med några år sedan kunde man inte följa det via Instastory eller Snapchat, då fick man kasta sig in någon timme senare in på Tommy Ton eller någon annan hemsida där man kunde se alla outfits innan de kom ut på Vogue.com. Tur att utvecklingen går framåt! 

Ser verkligen fram emot vårens mode och gillar att vi kommer se mycket vitt, det röda hänger med kvar och missade även reptilmönster som syntes på Chloés visning. Som vanligt på våren ser vi randigt och denim, en återkommande favorit! x

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.