BUT FIRST: A LOT OF COFFEE

Posted in FRIENDS AND FUN, INTERIOR, LIVING

Skal/HÄR

God morgon babes! Sitter just nu och pluggar för fullt hemma hos Hanna (plus kaffe!) , min hjärna har gått ifrån 1000 idéer till inlägg och inspirerande texter till0 när jag flyttade till Karlstad. I Stockholm var det som en buffé med roliga saker och ställen man kunde gå till var dag, event och andra tillställningar. Nu handlar det mer om att make it fun istället, att hitta alla bra platser och bra shopping igen!

Hade världens mysigaste kväll tillsammans med tjejerna i klassen igår med tjejsnack, tjejfilm och en god middag till det. Så vid 11 gick den sista innan jag somnade skönt till en podd, precis som vanligt! Igår var det Trettio plus trevar och dagen innan Säker stil, vad hade man gjort utan poddar?

KRAM J

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.