BEAUTY FRIDAY

Posted in BEAUTY, LIVING, TIPS

Livets skrubb! Har försökt att hitta länkar så att man kan klicka hem den, men däremot så finns den bara hos återförsäljare och finns närmast mig just nu hos Inspired by Glow i Karlstad. Att skubba med den här ger ett helt nytt ansikte, ljusar upp och man får en så fin glow! Vaknade med ett stort leende imorse av att det är FREDAG och även helg,

Tänkte först åka iväg till Stockholm men det får bli en annan gång, ska istället flytta in på gymmet och rensa klart i min garderob som är helt överfylld. Men något som är roligare att göra än att rensa garderoben är att att hitta nya favoriter i skönhetsväg, så här är dessa tre produkter som hjälper er genom vintern, x

C-vitaminmist/HÄR

A-vitmincréme HÄR finns också att köpa på Inspired by Glow i Karlstad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.