AFTERNOON TEA AT DIPLOMAT

Posted in FRIENDS AND FUN, LIVING, TIPS

Afternoon Tea på Diplomat tillsammans med Teodora 

När man är i Stockholm så får man inte missa Diplomat, vi gick dit och drack te i flera timmar och pratade tjejsnack och livet. Det var längesedan jag träffade min fina vän och det var verkligen dags att catcha upp lite. Vi satt och pratade så länge att vi glömde bort att beställa något att äta, vi drack Marco Polo som var så gott! 

Betade idag av första gympasset på tre månader bortsett alla PW’s med 45 minuter spinning, SÅ skönt att ha det gjort. Det samma som med shopping eller vad som helst, bara man börjar så kommer man igång. Första steget är gjort i rätt riktning, hello beachbody till december då det vankas söder ut….

Vart går ni helst när det ska catchas upp? <3 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.