VECKANS PLANER

Posted in FASHION, FRIENDS AND FUN, LIVING

Måndag:

Den här dagen passerade förbi fortare än fortast och har haft koll på NK-galan genom alla sociala medier idag, som jag hade velat vara på plats dagen till ära och även delta på efterfesten. Mycket kul lär hända ikväll! Har några vänner där ikväll så vi får skvallra till helgen närmre om det hände något bakom alla kameror…

Tisdag:

Morgon PW, Föreläsning på morgonen och har lyxen att bli upphämtad av min vapendragare för att få skjuts till Universitetet, efter det så ska det in till stan för att fota bland alla fina höstlöv och efter det mot gymmet. Det ska bli så kul att testa på det nya gymmet! Ska även till röntgen nästa vecka med min höft, mardrömmen är om det blir en till operation.

Onsdag:

Pluggdag på Universitetet! Besöka en affär och kika plocka lite kläder, ett besök på gymmet ska bockas av och har bokat in ett pass på gymmet! Sen så ska jag börja packa inför helgen!

Torsdag:

Ansiktsbehandling på Inspired by Glow, då ska det göras behandling på djupet! Sen bär det av mot Universitetet för att efter det åka direkt till Stockholm och sova med mamma på hotell <3

Fredag:

Vaknar upp i Stockholm!! Enligt väderprognosen så väntas det en solig shoppingdag på stan, ska luncha med efterlängtade Lovisa och på kvällen ska jag vara med Nadja då vankas det event på Strandvägen. Har inte varit i Stockholm på en hel månad och har dragit mig för att åka dit eftersom att jag vet att jag kommer bli halvt förkrossad när jag lämnar igen haha…. 

Lördag:

Brunch någonstans tillsammans en vän och sen är hela dagen fri för att träffa efterlängtade vänner och bara ta det lugnt, trodde inte att jag skulle längta efter att åka dit så mycket men det är såklart att man saknar sina vänner. Så på kvällen så har tömt kalendern för att köra en spontankväll, de brukar bli som bäst då!

Söndag: Brunch igen, brunch existerar inte direkt i Karlstad om man inte lagar den själv så man får helt enkelt passa på att äta två dagar i rad, ska även se till att gå ett varv runt Djurgården på söndag med. Vet inte än om jag ska checka in en kväll ensam på . hotell eller åka hem på kvällen, men det återstår att se!

KRAM J

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.