GLOSSYBOX: THE AUTUMN EFFECT

Posted in FASHION, HEALTH, LIVING

här kan ni se månadens produkter i boxen!

Blev så glad när jag hittade den här boxen i brevlådan idag, precis vad jag behövde! Så nu kan man ladda upp med en riktigt skönhetshöst där man tar hand om huden grande, älskar sen i vinter när man ska på resa och har underbart glow redo för att visas upp i solen. Har haft en otroligt skön dag tillsammans med några tjejer i min klass där vi började dagen med en PW längs Klarälven och kaffe, en skön höstdag!

Kom precis hem och ska nu ta tag i packandet inför imorgon så dagen börjar med en välbehövligt besök hos Pernilla på Glow, ni ska få se före och efterbilder snart. Vill ni också ha en Glossybox hem så kan du klicka HÄR x

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.