HELGENS PLANER

Posted in FRIENDS AND FUN, LIVING, MAKE IT, DO IT, OUTFITS

IMG_9280

Det är nästan för lyxigt att börja så sent som jag oftast gör, en skön sovmorgon och ligga kvar extra länge i sängen. För om jag går upp och springer, gymmar och går ut och går presterar jag inte  lika bra på jobbet senare vid 9-10 tiden ikväll, allt handlar om balans. Något som inte gav mig balans var att jag råkade radera min senaste instabild av misstag som dessutom passade bra in i flödet, så får se om jag kommer upp igen eller inte… 

De kommande dagarna kommer bli något stressiga då jag nästa gång är helt ledig på onsdag igen (!!), det råkar även bli en tur till Göteborg och WOW till helgen som jag precis bokade. Som jag är taggad!!

Allt ifrån Zara, Skor Vagabond, Solglasögon/Céline

IMG_9281 IMG_9279

gårdagens outfit

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.