HUR MAN PACKAR SMART INFÖR RESAN

Posted in LIVING, TIPS, TRAVELS

IMG_2231

Jag kanske inte är ensam om att ha problem med packningen ibland, jag tillhör den kategorin som packar alldeles för mycket och är mer likt en baglady än någon som packar smart och enkelt. Men efter några resor nu under våren har jag inspirerats en hel och kommit på en hel del smarta tips. 

1. Lägg ned tid på att packa, packa en gång, plocka bort några plagg, packa om allt igen och en stund senare har du bara det du vill ha med dig efter lite prioritering!

2.Rulla alla plagg! Rulla ihop dem i varandra och lägg dem tätt ihop så får du plats med mycket mer än om du bara hade vikt dem vanligt,

3.Planera outfits, lägg ut outfits innan (om du är borta i 7 dagar) ha tre helt olika outfits, av dem tre kan du göra två nya och sen kan det vara bra att ha med en extra klänning! Man kan ju inte åka bort utan en festklänning…

4. Köp småförpackningar, i dem kan du ha schampoo, balsam, solcreme och den även att bara ta med sig det nödvändigaste i sin necessär. Lovar att du har någon gammal mascara eller två som ligger längst ned…

5. Packa nödvändiga saker i handbagaget, är oturen framme och din väska försvinner under resans gång med mellanlandningar eller bara ren otur står du där med lite kläder att ha på dig och smink. Mardröm att packa ned allt i den stora om den dessutom försvinner!

Lycka till!IMG_2236

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.