WEEKEND VIBES

Posted in FASHION, LIVING, OUTFITS

IMG_3610 IMG_3637 IMG_3706 IMG_3739 IMG_3657 IMG_3608 skor/steve madden, jeans/vintage, skjorta/gina tricot, solglasögon/dior, väska/zara, skärp/gucci

FREDAG, vaknade imorse upp till ett soligt Stockholm. Tänk hur mycket bättre dagen blir när väckt av solen?

Sitter just nu med Paula på Café Pascal som ligger ett stenkast ifrån Odenplan och lika så nära mig, ett riktigt mysigt café med en cappuccino som var ovanligt god, kanske är det för att det är fredag med! Vi fotade och har suttit och pratat om livet denna soliga fredag, ska alldeles strax bege mig hemåt för att packa väskan iför en tågresa hem till Karlstad och Hammarö, hoppas bara att jag får lika bra väder där som här hemma! 

Har ni några roliga planer i helgen?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.