THE BEST DAY EVER

Posted in FASHION, FRIENDS AND FUN, OUTFITS

IMG_5894 IMG_5966 IMG_5943IMG_6035IMG_5898 iklädd min nya klänning och även mina nya skor! Foto:Smilla Rohm

Har fått så många frågor om vart denna fantastiska klänning kommer ifrån och lika så skorna. Första tanken igår när jag skulle göra mig iordning för dagen insåg jag att det är inga vanliga skor som kommer på mina fötter idag då jag har ett mer eller mindre köttigt sår på hälen, så igår fick jag kasta mig iväg för att köpa ett par nya skor eftersom mina andra var kvar i Stockholm. Men eftersom att allt var slutsålt där jag var fick det bli dessa skor, de kommer bli riktigt snygga till ett par jeans i sommar eller kostymbyxor! Är alldeles full av endorfiner från gårdagen och sitter nu tillsammans med min bror och kikar på bilder från igår, tackar livet för en underbar dag <3 

Solglasögon/Céline, Väska/Louis Vuitton, Klänning/HM, Skor/Clou, Örhängen/Lindex,

1 Kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.