TA KOMMANDOT ÖVER DITT LIV

Posted in INSPO, LIVING, MAKE IT, DO IT

För ett tag insåg jag ”Vad f*n håller jag på med?” varje dag gick ut på att jaga någon annans liv, vara som någon annan och försöka bli någon annan. Även om man kan ha förebilder, personer vars liv man skulle vilja leva och vilja ha fullt ut. Men man får inte glömma bort vem man själv är mitt bland alla sociala medier, liv som man kallar för Goals och alltid vill försöka dela med sig av sitt liv så att andra personer tycker att man är en ”skön” person som tar livet med en klackspark. Man är lite som en fotbollspelare som alltid är sist på bollen och springer runt utan plan, för att träffa bollen måste man stanna upp, kolla läget och sen sikta innan skott.
En vän till mig sa ”Du måste ta för dig mer!” och mycket riktigt stämde det. Man måste ta för sig, värdera sitt värde högt, upp med näsan och kavla upp ärmarna. Glömma allt som heter skam och helt enkelt köra på.  Det kommer inte vara någon som betalar dina räkningar i framtiden och om du misslyckas har du bara lärt dig något nytt.

Ta för sig, inte skämmas och inta positionen längst fram, iallafall i huvudet tills att man är längst fram!

IMG_3608

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.