SOMMARENS SOLGLASÖGON

Posted in COLLAGE, FASHION, LIVING, TIPS

solglasögonn

När solen skiner över vårt avlånga land behöver man skydda sina ögon ifrån solens farliga strålar. Den här säsongen behöver vi inte tänka på storleken, larger than life är vad vi kommer se på nästipparna. Gärna med lite extra färg och detaljer, men här ovan visar jag upp mina favoriter som är något enklare. 

1. Lyx: Céline 3240:-  HÄR  2. Mellan: Ganni 1649: HÄR , 3. Budget: Le Specs: 599:-  HÄR , 4. Anna Field: 179:- HÄR 

Jag verkligen äälskar solglasögon och mina vänner skämtar ofta om ”vad är en Johanna utan solglasögon?”. När jag tappade mina Célines för några dagar sedan kändes det lite dåligt men har nu hittat ett par lika dana och vet att jag har chansen att köpa samma par igen om jag nu inte hittar ett par ännu bättre. Läs mer HÄR We-r.one

Har ni några favoriter?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.