SOM BALSAM FÖR SJÄLEN

Posted in ALL ABOUT ME, FRIENDS AND FUN, LIVING

IMG_5169 IMG_5231 IMG_5217 IMG_5238 IMG_5240 såhär började jag och Teodora dagen igår på Broms Karlaplan

Tog mig idag en sovmorgon, har sovit ut och har försökt att packa ihop en liten packning eftersom att jag ikväll senare ska iväg till familjen, även om det var två veckor jag var hemma så har jag längtat hem eftersom att jag bl.a missade min brors bal här om dagen men studenten ska jag inte missa! Så efter imorgon när min bror tar studenten som äger rum imorgon är vi båda ”vuxna”,

Efter flytten för två veckor sedan, försökt att hittat nya rutiner här borta vid Odenplan och även försökt att överleva hemska skavsår så har gått omkring i klackar i snart två veckor. Att få några dagars ledighet, fem dagar igen som jag hade när jag åkte till Marbella. Nu är det semester på riktigt, ingen planerat och bara njuta av livet med familjen och vänner. Som balsam för själen! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.