SKILLNADERNA EFTER JAG SLUTADE ÄTA GLUTEN

Posted in HEALTH, LIVING, TIPS

Nu har det gått lite drygt ett år efter att jag slutade att äta gluten och jag mår bättre än någonsin! Trodde länge att min hy skulle bli bättre och det har den även blivit, men inte så bra som jag önskar att den hade blivit. Men att gå ifrån att äta vanlig mat i hela mitt liv till glutenfritt har varit en stor omställning, vad innehåller egentligen gluten och vad äter man egentligen ute på restauranger? Att beställa in en pasta som är god och krämig är inget som är ett alternativ längre,

Den största skillnaden är att jag numera har ett normalt liv igen utan att ställa in mina planer var och varannan kväll på grund av att jag hade ont i magen, konstant uppblåst i magen och hade som små knottror på mina armar och ben. Något som förföljde mig med var att jag alltid hade feber, var trött och samt alltid ont i magen.  Numera har jag knappt haft feber det senaste året mer än när jag har haft influensa, min mage är i bra balans och jag är pigg på ett helt annat sätt samt att huden är mer spänstig.

Det är en bra livsinvestering att verkligen kolla upp om man är allergisk mot något, känslig eller har någon sjukdom för att det tar så mycket onödig tid att behöva lida för något som man enkelt kan göra åt!

Mitt laktos och glutenfria liv ger mig mycket energi och får frågan om jag ska bli vegan med, men det är nog något som dröjer… 

KRAM J

FullSizeRender 7

2 Kommentarer

  1. Jag märker också stor skillnad när jag inte äter gluten. Men det är så gott med allt med gluten i så har svårt att hålla mig till det.

    1. Johanna Sjöö säger:

      Skönt att kunna äta gluten och kunna fuska ibland! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.