MY NEW HOME <3

Posted in LIVING

IMG_3989 IMG_3994 IMG_4004 IMG_4006.

Här ser ni lite av mitt nya hem! Flyttade in här för en vecka sedan och har inte riktigt fått koll på alla sakerna än, så bilder kommer inom kort! Köpte mig en fin sänggavel som jag sen på sikt har tänkt att klä in för att göra en stoppad sänggavel. Något som jag i princip lever på just nu är avokado, äter det verkligen hela tiden. Mer perfekt mellanmål får man leta efter.

Efter jobbet idag mötte jag upp Kadije och Kristoffer en liten snabb stund på Riche innan jag cyklade (!!) hem ifrån Stureplan till Odenplan, Köpte ett Citybike-kort i våras men inte för ens nu kom det till användning. 

Vad har ni hittills gjort denna fina nationaldag?

2 Kommentarer

  1. caroline säger:

    va fint! hur hitta du den lägenheten?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.