JUST AN ORDINARY FRIDAY

Posted in FRIENDS AND FUN, INTERIOR, LIVING

IMG_5612kaffekoppen fylld med Löfbergs lila i en kopp ifrån Rörstrand till senaste numret av Damernas Värld  IMG_5623

God morgon fina ni! Lämnade bloggen tom igår då det vankades en lång dag tillsammans med släkt och vänner. Hade en dag som var riktigt trevlig och så mysigt att få träffa alla igen, det är inte så lätt att lyckas samla hela familjen på samma gång samtidigt som jag ska lyckas befinna mig här. Det var strålande sol, värmen var på topp och alla var så glada, 

När min bror sprang ut så var det svårt att hålla tillbaka tårarna, sen var det fest resten av dagen som jag och Smilla avslutade på Koriander! 

Idag är det bara en vanlig fredag och jag ska ta det lugnt, fixa med datorn och uppdatera här med en massa fina bilder. 

KRAM J

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.