HUSET HEMMA HOS MINA FÖRÄLDRAR

Posted in FASHION, INTERIOR, LIVING

IMG_3985IMG_3793 IMG_3841 IMG_3955 IMG_3966inte riktigt samma utsikt som i Stockholm ifrån mitt fönster

God morgon, vaknade imorse upp i min säng utvilad av att solen sken in. Perfekt att vakna av solens strålar en sista morgon innan hemfärd. Älskar att vara hemma med att få god mat, ta det lugnt tillsammans med familjen och dessutom så var farmor och farfar på besök igår med. När jag blir äldre vill jag också ha ett stort eget hus med alla detaljer som man själv ordnat med.

Senare på kvällen passade jag även på att köra lite bil, måste nog säga att jag inte var den bästa chauffören eftersom att jag körde vår nya bil som jag inte riktigt var van med haha. 

Nu: Tillbaka till Stockholm för en maxad vecka med en massa jobb!

KRAM J

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.