FÅ FYLLIGARE, STARKARE OCH GLANSIGARE HÅR

Posted in BEAUTY, LIVING, TIPS

IMG_3706

På sistone har mitt hår blivit mycket tjockare, glansigare och starkare! Äntligen har jag en hästsvans som inte bara består av några stripor.  Jag händrat lite vanor och det har verkligen gett resultat, så nu tänkte jag dela

1. Kosten gör verkligen mer än vad man tror,  se till att äta mycket protein! Mer protein och ägg är också bra för håret.

2. Tvätta det mindre, din favorittröja kanske du väljer att tvätta mindre ofta samt att du ser till att den tvättas rätt. Det är samma med ditt hår! 2-3 gånger i veckan och att inte skada det i onödan med värmeredskap och mycket produkter.

3. Lägg någon krona extra på bra schampoo, balsam samt en bra borste! Med de sakerna kommer du långt samt någon vårdande hårolja.

4. Skydda håret ifrån solen, solens strålar är starkare än vad man tror och saltvatten tillsammans med sol är nästan rena döden för håret och framförallt när det kommer till klor som finns i de flesta poolerna.

Hoppas att tipsen kommer väl till hands inför sommaren! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.