CHAMPAGNE PALMER

Posted in FRIENDS AND FUN, INSPO, LIVING

IMG_5059IMG_5055 IMG_5014 IMG_5024 IMG_5056 IMG_5072IMG_5094 IMG_5091 IMG_5142

ifrån gårdagens champagneprovning med Champagne Palmer och Oenoforos

Gårdagens champagneprovning igår gav mig nya insikter i livet, champagne är inte bara en god dryck utan snarare ett helt liv! Några var där ifrån Champagne Palmer var där och pratade om deras tryck och hela deras liv kretsar omkring Champagne, tänk att ha hela sitt liv som kretsar runt champagne? Det var så bra fixat i perfekt miljö med franskt tema och de hade även en egen konstnär där på plats i kontnärshuset på Smålandsgatan,

Vi fick provsmaka deras champagne ifrån deras vintage viner med årtal som så långt tillbaka till 1979, den var riktigt god! Men den som föll mig mest i smaken var ifrån 1996 som ni snart även hittar på Systembolaget här i Sverige. Om ni kikar in på min instagram Johannasjoo så kan ni ser mer ifrån eventet!

KRAM J

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.