THE PORT

Posted in FASHION, LIVING, OUTFITS, SHOPPING, TRAVELS

IMG_1997IMG_1964 IMG_1985IMG_1979IMG_2008

nya byxor ifrån Zara

God kväll, älskar verkligen mina nya byxor ifrån Zara som sitter som alldeles perfekt på mina ben och det är sällan som jag hittar byxor som passar så bra. Zara har den lilla magin med att alla byxor som jag köper där ifrån alltid sitter lika bra, så om ni ser ut som mig i kroppen ta er tid att testa byxor där ifrån! Båtarna som låg nere i hamnen var verkligen helt otroligt fina, frågan är om man lyckas äga en sådan båt någon dag…

Nu är jag mer än redo än någonsin för Stockholm,

KRAM J 

2 Kommentarer

  1. Julia säger:

    vart kommer skorna ifrån?!:)

    1. Johanna Sjöö säger:

      De är ifrån Vagabond! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.