SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG…

Posted in ALL ABOUT ME, LIVING

IMG_7001

-Förra året eskalerade min hårfärg, hade någon slags galen nyans där ett tag…. Nu är den äntligen bra igen!IMG_7825

Att ha gått till en hudläkare var ett av mina bästa beslut, fick bukt på alla min hudproblem och har dem mer under kontroll nu…IMG_4591Älskar klackar med öppen häl, älskar att det ger illusionen av längre ben! IMG_6398Här är en av de sista bilderna när jag ler med öppen mun och man ser mina sneda tänder, ååh som jag vill se det färdiga resultatet!IMG_7106

Äger nog minst 15 par skjortor i olika färger och former, älskar dem! Har jag dem inte till vardags så sover jag i några och några andra till fest,IMG_5939

Min mer ekonomiska del i hjärtat känner inte längre för att göra nya naglar varje månad, mina naglar växer så fort så att det dröjer inte länge innan de måste göras om, IMG_5969Musslor och sushi är bland det godaste som finns! Lever upp till mitt namn till att heta Sjöö i efternamn eftersom att jag älskar allt som hör till hav och vatten till,  IMG_7308

Något som jag saknar som mest här i Stockholm är vårt kök hemma, stora öppna ytor, bra spis och ugn med ett stort köksbord med plats för många!IMG_7849

Saknar också att kunna kolla ut över älven när solen är påväg ned mellan träden, ibland när jag väl är hemma får jag uppleva det!IMG_7467  Läser extremt mycket varje dag, är det inte böcker så är det tidningar, tidskrifter, bloggar, nyheter och kan ibland samtidigt lyssna på poddar. All in med information i mitt huvud!IMG_9114

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.