READY FOR ST TROPEZ

Posted in FASHION, LIVING, SHOPPING

IMG_2483IMG_2496IMG_2491

en ny fantastisk klänning ifrån H&M, då jag sett både Sofi Fahrman och Miranda Kerr i denna kunde jag inte låta bli

Denna fina klänningen införskaffade min vän åt mig söder ut i Europa, skönt när jag ibland har en private shopper när jag själv inte orkar gå omkring och leta i butikerna. Denna klänning ska jag ha när min bror tar studenten om några veckor och tror att den kommer bli super. Var imorse iväg och fixade lite saker och har verkligen tagit det lugnt den senaste timmen, 

Ska sätta mig med en lämning och svara på mejl innan det är dags för jobb, ikväll kommer det upp big news här på bloggisen!! Så kika in här lite senare idag,

KRAM J

2 Kommentarer

 1. Frida säger:

  Hej! Är du nöjd med din lilla väska från LV som är på bilden? Kram

  1. Johanna Sjöö säger:

   Hej! Den är perfekt om man bara ska ut och äta, eller gå och handla! Annars skulle jag nog ha lagt pengarna på något lite större,
   Kram!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.