MINA SKÖNHETSFAVORITER OCH RUTINER

Posted in BEAUTY, LIVING, TIPS

IMG_2724

På sistone har jag haft mer kontroll över min kost med att äta mer hälsosamt och undviker för det mesta prosessad mat. Jag dricker nästan aldrig kaffe dagligen utan mer om jag träffar en vän, kött äter jag kanske 1-2 gånger i veckan men inte mer, alltid glutenfritt, laktosfritt och ser alltid till att dricka mycket vatten! Då mår min hud som bäst samt min mage, fuskar jag minsta lilla med gluten eller laktos är det bara att glömma resten av dagen.

Mina favoritprodukter just nu är

1.Aco’s acnerengöring (den blåa flaskan) den förminskar porer, och rengör på djupet med salicidsyra! Kostar ca 70kr på Apoteket.

2.Basiron som också hjälper till att ta bort finnar och oroligheter i ansiktet, ta på den på kvällen på ens röda prickar och de är som bortblåsta på morgonen! Ca 170 kr på Apoteket, se till att köpa den med 10% som är lite starkare.

3. Brun utan sol ifrån Dove, kladdar inte ger bra färg och färgar inte av sig. Har testat en uppsjö med olika b.u.s men denna passar mig bäst! 

4. Dagar som idag måndag morgon är inte håret prioritering nr 1, men lite torrschampo ifrån Bangerhead brukar lösa det mesta. Den rosa som jag har luktar dessutom riktigt gott!

5. Deo ifrån LCC, har börjat att testa allt mer produkter ifrån Isabellas märke och vill bara ha mer och mer. Hennes deodorant är en av dem bättre! 

6. D-vitamin äter jag varje dag för att hålla mig någorlunda frisk, har inte varit helt frisk utan snuva och hosta sedan i september så något är det som inte bra.

7. Ansiktsmask ifrån Image skincare som återfuktar är perfekt att starta veckan med på söndag kväll.

8. Sist men inte minst Carmex, denna gula lilla tub håller mina läppar återfuktade dagligen.

IMG_2726

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.