MIN HEMLIGHET

Posted in INSPO, LIVING, TIPS

IMG_1266IMG_1261IMG_1268

Petter Stordalens bok Min Hemlighet fick bli inför den här resan, skal ifrån Caseapp.se

God morgon! Sitter just nu på Arlanda med denna vy framför mig och solen är påväg att gå upp, den här dagen blev väldigt lång eftersom att det inte har hunnits med att sova något inatt. Gick förbi Pocket Shop som vanligt när jag är på Arlanda och slog till på en bok jag kikat på ett tag nämligen Petter Stordalens bok Min hemlighet. Förra året innan Grekland köpte jag boken Sälj med Fredrik Eklund och innan det när jag åkte till Ibiza blev det Jan Stenbeck-boken. 

Det är sällan något är så harmoniskt när man är helt inne i en  bok och man kan inte slita sig ifrån sig den, ser fram emot fyra timmars läsande alldeles strax. Ni som har följt mig ett tag vet att jag är flygrädd som hoppas att denna resan går lika bra som alla andra…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.