KEEP IT SIMPLE, BUT NOT ON BUDGET…

Posted in COLLAGE, FASHION, INSPO, LIVING

collagevaycay

on my minds…

Hade helst av allt bara velat gå bananas och köpa allt ifrån Hermes sandaler, en ny väska ifrån Bottega Veneta som jag spanat in i många år. Det kanske blir mitt nästa köp då det är en klassiker som jag tror skulle passa mig perfekt! För att inte heller tala om klockan, att jag har en stor passion för det mesta är inget min plånbok uppskattar heller för den delen haha!

Ska promenera iväg till den nyöppnade butiken Bottega Veneta som har varit stängd ett tag någon dag för att känna lite på väskan, har ingen svart väska sedan tidigare och inte heller någon annan modell än typiska ”shopper” modeller… Detta kan bli farligt.

KRAM J

På tal om rubriker och så får man ofta ta dem med en nypa salt, ironi och humor är det bästa som finns enligt mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.