JAG SKA FLYTTA TILL…!

Posted in INTERIOR, LIVING, MAKE IT, DO IT

IMG_0768

mina bra fotolocations här på Östermalm kommer att hamna lite längre bort…

Förr eller senare skulle jag ändå behöva flytta ifrån lägenheten jag bor i nu och redan nästa vecka ska jag flytta! Hur långt ska jag flytta egentligen? Stockholmsmarknaden är ju lite knepig och har inte hittat någon som jag skulle vilja köpa, och dessutom vet jag inte heller hur länge jag har tänkt att bli kvar i Stockholm heller. Så nästa vecka flyttar jag ifrån mysiga och lugna Östermalm/Gärdet för att testa på Vasastan, så alldeles invid Odenplan kommer jag att bosätta mig ett tag.

Även om jag gillar dessa mysiga och lugna kvarter med nära till att så får jag helt enkelt se vad Vasastan har att erbjuda, hittills har jag enbart hört bra saker och har vänner som bor där med så den här sommaren kommer bli bra!

Nu kommer snart alla inredningsinlägg…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.