IMAGE SKINCARE @ NORDISKA KLINIKEN

Posted in BEAUTY, HEALTH, LIVING, TIPS

IMG_3192 IMG_3181 IMG_3183IMG_3189IMG_3196 Såhär underbart började jag min måndag med en ansiktsbehandling på Nordiska Kliniken!IMG_3473 IMG_3481Där ifrån följde detta lilla kit med som peelar och gör rent huden på bästa sätt!

Imorse strax innan kl 10:00 klev jag in på Nordiska Kliniken där det spelades Vivaldi i högtalarna, allt bara lyste vitt och det kändes lite som att jag klev in i himlen. Alexandra tog hand om mitt ansikte och gjorde en Acnelift som den kallades, en behandling som innehöll med mesta med Salicidsyra som motverkar acne och dödar bakterier. Älskar att använda syror och det är inte så farligt som det låter! Rekommenderar det starkt.

Alla produkterna ifrån Image Skincare luktade helt fantastisk och gav otrolig lyster! Sist men inte minst hade hon på som en fuktcréme som är färgad som ser ut som en foundation, så bra att man skulle kunna sova med den om man inte orkar tvätta bort på kvällen. Men att hålla kvällsrutinerna är alltid bäst!! Får även tacka Erwik communication för denna underbara morgon. 

Ha en fin kväll!

2 Kommentarer

    1. Johanna Sjöö säger:

      Ja det var så skönt!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.