HAVE YOU SEEN BAYWATCH?

Posted in FRIENDS AND FUN, LIVING, TIPS

IMG_9894IMG_9893

ifrån pressvisingen av Baywatch igår

Igår på lunchen var det pressvisning av Baywatch som är är en liten uppföljare till den gamla klassikern Baywatch som var på allas läppar för 26 år sedan. Jag var där tillsammans med Mohammedi och det var lika trevligt att ses som vanligt, men även lika hastigt som vanligt då vi båda fick springa där ifrån efteråt haha. Älskade filmen och den är sådär lättsam, rolig med en massa torra skämt som är precis i min smak. Att både David Hasselhoff och Pamela Anderson skymtade i filmen gav filmen det lilla extra. 

Imorgon ser jag fram emot den riktiga premiären som Johan Baldesten har anordnat! och ja jag ska se den två gånger… 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.