Academy Baltazarstyle

Posted in FRIENDS AND FUN, INTERIOR, LIVING, MAKE IT, DO IT

IMG_2514 IMG_2520 IMG_2517

Nu är jag diplomerad homestylist!

Efter att ha gått kursen hos Academy Baltazarstyle så fick jag ett diplom över att ha klarat kursen samt att mitt lag vann tävlingen när vi skulle styla en lägenhet. Det är alltid lika kul att vinna tävlingar! Jag rekommenderar verkligen att gå den kursen om man själv är intresserad och skulle vilja lära sig mer när det kommer till styling vid försäljning av bostäder då värdet ofta ökar mycket med en bra styling. 

Kom hem igår ifrån jobbet strax efter klockan tio och somnade direkt, hann knappt komma ur mina kläder innan jag somnade efter en riktigt tuff dag på jobbet. Efter att ha varit med om att nästan det värsta har hänt på jobbet så överlever jag nog det mesta haha! Nu mot lunch på Berns tillsammans med mamma och Lovisa!

KRAM J

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.