6 SNABBA FRÅGOR…

Posted in ALL ABOUT ME, FRIENDS AND FUN, LIVING

IMG_4153

1.Varför flyttade du till Stockholm?

Jag var lite rastlös och visste inte riktigt vad jag ville göra under hösten, så jag tänkte att det var lika bra att flytta ifrån Karlstad. Hittade både jobb och lägenhet samma vecka och sedan dess har allt rullat på i 120… Älskar att bo här just nu!

IMG_9121

2. Jag följer dig på instagram och snapchat och du gör verkligen alltid något, antingen är det jobb, fest, promenera eller ta kaffe med vänner. Blir du aldrig någonsin trött?

Haha detta får jag höra varje dag, när jag var med Ella i Spanien blev hon nästan arg på mig för att jag alltid är pigg och på ett bra humör. Jag går nästan alltid och lägger mig sist, upp först och iväg. När jag inte jobbar och inte har saker inplanerade ser jag alltid till att försöka sova ut eller lägga mig tidigt så inte kroppen tar alldeles för mycket stryk. Men det har sina baksidor med… Mer kommer i ett separat inlägg!

3. Hur har du råd med allt?

Jag måste säga att jag är riktigt bra på att planera inköp, hålla en tight budget och lägger sällan onödiga pengar på vissa saker. Att plocka med sig en latte varje dag, äter inte ute på vardagarna, köper inte heller hämtmat så ofta och ser till att hålla koll på dagliga utgifter då det är de som sticker iväg lätt. Men en och annan taxiresa, frukostar och lite kläder då och då måste man ändå få ”unna” sig själv.

IMG_5971

4. Du skriver aldrig något om relationer längre, varför?

Jag känner att jag inte vill agera någon slags ”kärleksguru” åt alla andra och efter inlägget som jag skrev för ett antal år sedan som över 100 000 personer läste på en dag (!!) blev jag lite mörkrädd över hur personer kan bete sig när det kommer till att de inte håller med om vad man skriver.

Har ni tur dyker ämnet upp i bloggen snart igen!

5. Vart ser du dig själv om fem år?

Den frågan är så svår just nu, det känns lite som att jag sitter i en båt som sjunker och har 100 småöar att välja att gå i land på men vet inte vilken jag vilken ö jag ska välja efter som alla ser så bra ut. Att bli en PR-guru är något som lockar mest just nu då det skulle passa mig som handen i handsken!

6. Hur är livet i Stockholm jämför med Karlstad?

Det här känns mer som ett hem just nu och älskar att man har allt runt hörnet, med nära till allt här förutom familjen och vännerna. Men är så glad att jag hittat många nya vänner här som står mig varmt om hjärtat. Den största skillnaden är att livet lever hela veckorna här och allt har nästan alltid öppet! Något som jag saknar ibland är Koriandertorsdagarna, torsdagarna i Stockholm är inte en bra dag att gå ut på haha!

IMG_2283

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.