MINA MÅL INFÖR HÖSTEN

Posted in FITNESS, HEALTH, LIVING

drollis07:00 på SATSlollismin senaste last, däremot perfekt mellanmålmånnis

i mina älskade hörlurar från sudio

God morgon! När jag har så nära till gymmet att jag kan kliva upp ur sängen 06:47 och sedan så ombytt och klar på löpbandet 07:00 är inte så illa, snarare fantastiskt! Ska se om jag kan klämma in ett pass senare ikväll med, annars är det samma tid som gäller imorgon med! Nu när det snart är dags för rutiner, tidiga morgnar och sena kvällar igen, så nu krävs det nya mål!

När det kommer till träningen vill jag:

– träna minst 4 pass i veckan

– mer definierade armar, det ska synas muskler!

– rumpan ska återgå till det normala och inte vara otränad

-kunna springa minst 5 km utan att få ont i min höft

-spela tennis!! spelade hur tycket som helst i grekland och det är såå kul

Nu duschen och sen jobb! KRAM

3 Kommentarer

 1. johanna säger:

  Skönt att ha så nära till gymmet! Måste också sätta upp träningsmål inför hösten nu!

  1. Johanna Sjöö säger:

   Ja men verkligen!! Ja gör det 😀

 2. Christina säger:

  Hur gick det med träningen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.