MIN NYA KARRIÄR…

Posted in FITNESS, LIVING, MAKE IT, DO IT, TRAVELS

IMG_1462 - KopiaIMG_1587 - KopiaIMG_1612 - KopiaIMG_1596 - KopiaIMG_1597 - Kopia

hittade ett nytt väldigt kul intresse i grekland

Hej på er!! Hoppas att ni har haft en bra dag och om ni inte har haft det tycker jag att ni ska kolla in mitt inlägg tidigare där du hittar rabattkod till La Redoute på hela 40% rabatt på hela sortimentet, där kan man verkligen passa på att göra bra kap med sin lön. HÄR

Efter att nu ha varit hemma i två dagar så saknar jag redan lite att spela tennis, så ska försöka boka banan en gång i veckan för att hålla mina få skills i topp. Träning ska verkligen vara så kul att man inte tröttnar på det, eller inte minst glömmer bort att det till och med är träning! Det får bli plan D med en tenniskarriär kanske? Haha!

KRAM

2 Kommentarer

  1. lovisawangs säger:

    Då får du komma och hälsa på mig i Båstad i sommar ju så kör vi lite! 😉

    1. Johanna Sjöö säger:

      Såklart jag ska! Det får vi verkligen se till att fixa!! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.