ALL YOU NEED

Posted in BEAUTY, FRIENDS AND FUN, LIVING

IMG_3922-001 IMG_3924-001 IMG_3927-001

så  bra produkter från SOLUTION BY VICTUS 

Innan jag åkte iväg på semester så hann vi med ett event i Stockholm innan som ordnades av EM event som visade upp Solution by Victus nya serie. Så vi kom dit och det bjöds på goda drinkar från Dragon Blood som är en ny spritsort och sedan visades alla produkter upp med en magisk show. Dansare, pole dance och en lättklädd muskulös kille dansade med. Så bra namn på produkterna eftersom att de är så tydliga så att man vet vad de är till! Wash it off, hur lätt som helst. Glömde att ta med mig rengöringskräm och fuktighetskräm till Ibiza och tur vad så fick jag med mig dessa och min hy har inte varit såhär bra på länge efter att ha använt dessa produkter under veckan.

Nu så är det söndagsmys på ingång eftersom att jag har gått och blivit sjuk.

KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.