FRIDAY the 13th…

Posted in LIVING

likjh 9uuu
https://soundcloud.com/marcmay/rihanna-ft-kanye-west-paul-mccartney-four-five-seconds-marc-may-remix-1

Idag är det ju dagen alla fruktar, fredagen den 13:e. Hur ska man då göra för att den ska bli bättre? Jo köpa kaffe, lyssna på musik och njuta av att helgen är på ingång! Det är precis vad jag har gjort hittills idag och visserligen mår jag inte bättre, men jag är gladare iallafall. Sitter just nu och testar en ny app som heter iKörkort som alla som håller på att ta körkort borde testa! Så smidigt att sitta på bussen och plugga körkort samtidigt som att man åker buss, är på gymmet eller bara sitter i soffan så har man typ hela körkortsboken i mobilen!

Ska nu lyssna vidare på musik och snart ta helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.